Een eigen personal training studio

De GYMBOXX maakt de wens om een eigen PT-studio direct haalbaar. Voor personal training, smallgroup PT, maar zeker ook voor groepstrainingen is de GYMBOXX een uitkomst.

De kosten van een goed gevulde GYMBOXX is een fractie van de kosten die een PT-studio met zich meebrengt. Iedere personal trainer kan met een stukje grond direct aan de slag.

Ideale plaatsen voor de GYMBOXX zijn bedrijfsterreinen, evenemententerreinen, een stukje park of betaalbare plekken via leegstandbeheer. Wij denken graag met je mee voor een geschikte plek, dus neem gerust contact met ons op.

Creëer jouw eigen community rondom deze hippe outdoorgym en schrijf de meest uitdagende WOD’s voor jouw eigen klanten. Wil je weten hoe dat eruit ziet? Neem dan eens een kijkje bij GYMBOXX Gouda!

 

Een eigen bedrijfsfitness

Bedrijven2.jpg

Een eigen bedrijfsfitness

De GYMBOXX  is het slimme antwoord op de vraag naar eigen fitnessfaciliteiten. Omdat de GYMBOXX op eigen terrein geplaats kan worden, voldoet het aan de voorwaarden van de bedrijfsfitnessregeling en de werkkostenregeling. Zo is de GYMBOXX niet alleen stoer, functioneel en helemaal van deze tijd, maar ook nog eens fiscaal aantrekkelijk!

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Met de GYMBOXX faciliteert u uw medewerkers in de wens om te sporten op het werk. Een graag geziene secundaire arbeidsvoorwaarde. Het is een statement, en een goede zet naar een sportief bedrijfsimago. Maak de medewerker belastbaar voor het werk!

HealthclubInCompany

Onze samenwerking met HealthclubInCompany maakt dat wij voor bedrijven de GYMBOXX kunnen leveren, samen met een personaltrainer. Ervaren outdoortrainers die de medewerkers doelmatig fit, flexibel en belastbaar houden voor het werk. Wekelijks of dagelijks aan de slag onder professionele begeleiding.

Op zo’n werkplek wil iedereen toch werken?!

Een mobiele gym voor politie en defensie

 
Gymboxx touw 85web.jpg

Een mobiele fitness voor diverse overheidsdiensten

Een GYMBOXX is de perfecte fitness die mobiel en vooral outdoor geplaatst kan worden om het personeel ten alle tijden in optimale fysieke staat te houden. Denk hierbij aan diensten als politie, brandweer, justitie en defensie. De GYMBOXX heeft indien nodig de keurmerken om overzees verscheept te kunnen worden.

De GYMBOXX is een makkelijke en nuttige aanvulling op bestaande outdoor trainingsfaciliteiten van de overheid. De boxx is uitgerust met gangbare functionele trainingsequipment, welke doorgaans bekend zijn bij sportinstructeurs van de overheid. Hierdoor is de GYMBOXX direct in gebruik te nemen, zonder opleidingen van externe partijen.